SinirOldum Forum Şeysi...
Mart 11, 2010, 11:07:13 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: en son izlediğiniz film?(dvd-vcd farketmez)  (Okunma Sayısı 4034 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kuzuuu
Newbie
*

"Şaka ya da şeker... ya da ölüm!"

Üyelik Bilgileri
« : Mart 02, 2008, 05:03:32 ÖS »

ilk gittiğiniz filmi paylaştık...bu arada sinemada gördüğünüz ya da dvd-vcd olabilir.en son hangi filmi ve neden izlediniz?

"This could be Heaven or this could be Hell"...
beynimikemiriyolar
Newbie
*

Yanlız gözyaşların yıkar ruhumdaki günahlarını...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2008, 10:08:34 ÖS »

The Crow

5.  6. olmuştur herhalde Sırıtan

Şeytanımı öldürdüm bebeğimi büyüteceğim
Yandığım dünyayıda kalbimde küçülteceğim.
dark_tran_
Jr. Member
**

.yok.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 02, 2008, 11:32:14 ÖS »

"The Crow" ha... Göz kırpan Ben de bi' dörtlemeliyim sanırım bunu... Ama izletecek kimsem kalmadı artık. Sırıtan
En son "Ulak" a gittim, çok beğendim. Onun dışında da... Üçüncü kez "Makas Eller" yapmıştık geçen. Sırıtan  Püff, yirmi kere izlemesem yine olmaz, hastalık gibi... Utandım
« Son Düzenleme: Mart 02, 2008, 11:39:06 ÖS Gönderen: dark_tran_ » Logged

"... Bring me the light
in the darkness that never ends
the dawn will never come
punish my heaven.!"
Nurfer
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2008, 07:37:46 ÖS »

Arkadaşlar herkese merhaba; Forum bölümü hepimiz için keyif verici olur umarım..
Ben bu konuyla ilgili olarak (sinema ve film) bir kaç ay önce televizyonda tesadüfen izlediğim "1900" adında bir filmle ilgili merakımı giderecek birinin olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Filmde gemi içinde piyanistlik yapan kişinin piyanoda çaldığı bir parçanın adını öğrenmek istiyorum. Bu konu takıntı haline geldi benim için. Umarım sizler de bu filmi bir şekilde izlemişsinizdir. Biraz hatırlatacak olursam; filmdeki piyanist başka bir piyanistle sıra ile doğaçlama yaparak parça çalıyor. Filmin kahramanının piyanoda çaldığı - hatta film icabı, piyano tuşları üzerine konan sigarayı bile tutuşturacak kadar piyanonun ısınmasına neden olan- hızlı parçanın adını merak ediyorum. Bu piyano bestesine tam anlamıyla vuruldum. Lütfen, kim izlediyse ve kim biliyorsa haber vermesini rica ediyorum.
sancar
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 04, 2008, 09:52:10 ÖS »

hostel 2

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE HOROZ
ecuk
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 04, 2008, 10:17:40 ÖS »

Meleğin düşüşü
aggressive!
Newbie
*

[ ە aggressive! ە ]

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 04, 2008, 11:06:30 ÖS »

The Lost Room baya uzun sürdü ama olsun Kahkaha

ە    burn   ە
NaPkiLCa
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 07, 2008, 02:19:54 ÖS »

hitman

Tacizin aşikar sadece bana mahsus değil yok oLma seansLarın..
zeynepcik
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 09, 2008, 11:49:13 ÖÖ »

Arkadaşlar herkese merhaba; Forum bölümü hepimiz için keyif verici olur umarım..
Ben bu konuyla ilgili olarak (sinema ve film) bir kaç ay önce televizyonda tesadüfen izlediğim "1900" adında bir filmle ilgili merakımı giderecek birinin olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Filmde gemi içinde piyanistlik yapan kişinin piyanoda çaldığı bir parçanın adını öğrenmek istiyorum. Bu konu takıntı haline geldi benim için. Umarım sizler de bu filmi bir şekilde izlemişsinizdir. Biraz hatırlatacak olursam; filmdeki piyanist başka bir piyanistle sıra ile doğaçlama yaparak parça çalıyor. Filmin kahramanının piyanoda çaldığı - hatta film icabı, piyano tuşları üzerine konan sigarayı bile tutuşturacak kadar piyanonun ısınmasına neden olan- hızlı parçanın adını merak ediyorum. Bu piyano bestesine tam anlamıyla vuruldum. Lütfen, kim izlediyse ve kim biliyorsa haber vermesini rica ediyorum.

Nurfercim ''1900''filminde dediğin sahne bu olsa gerek.. Müzikler ''Ennio Morricone'ye aitmiş.''

<a href="http://www.youtube.com/v/4tislJu9Dls&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/4tislJu9Dls&rel=1</a>

...
kuzuuu
Newbie
*

"Şaka ya da şeker... ya da ölüm!"

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 09, 2008, 04:55:16 ÖS »

hostel 2 yi izledim dvd de. dayanma sınırımı zorladı yine. Şaşırmış
sinemada dün the mist(öldüren sis) i izledim. stephen king sevdiğim için merakla beklediğim bir filmdi.çok az uyarlama filmi beğenimi kazanmıştır hep.bu da yine beğendiğim ama kitaptaki hazzı alamadığım bir yapımdı...yine de iyiydi.
« Son Düzenleme: Mart 09, 2008, 04:56:58 ÖS Gönderen: kuzuuu » Logged

"This could be Heaven or this could be Hell"...
darkmorning
Jr. Member
**

Düşünüyorum ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 10, 2008, 10:38:07 ÖÖ »

Dvd iki film birarada .. Evim evim güzel evimde biraz eskileri takıldık Dil çıkaran
Bana Şans Dile ve ŞAŞKIN Gülümseme
Beğenmedim pek.

Kimseye zarar gelmez benden Gülümseme
Nurfer
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 12, 2008, 01:02:22 ÖS »

YAŞASIN! Filmin bütün müziklerini buldum. Arkadaşlar youtube sitesinde bu filmin bütün müzikleri var. Dinlemek isteyenler için -özellikle etkilendiğim sahneye ait müziğin linki- The legend of 1900-piano scenes.
.
Nurfer
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mart 13, 2008, 12:46:07 ÖS »

Zeynepcik çok teşekkür ederim. Sanırım aynı zamanda yazmışız. Ben senin buraya eklediğin linki yeni farkettim.

Nurfercim ''1900''filminde dediğin sahne bu olsa gerek.. Müzikler ''Ennio Morricone'ye aitmiş.''

<a href="http://www.youtube.com/v/4tislJu9Dls&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/4tislJu9Dls&rel=1</a>

google
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 13, 2008, 03:14:21 ÖS »

Çağrı

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz.
Emeğe SAYGI!..
cadiela
Newbie
*

!!DumanForever!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 13, 2008, 05:35:23 ÖS »

Revep İvedik:D biraz küfürlü ama komik +13 lere tavsiye ederim.

!!DumanForever!!
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!